ZIEK???!!

Hij schreeuwt bijna door de telefoon. “Altijd te laat, niet te bereiken als je haar nodig hebt, en nu komt ze helemaal niet meer. En ik maar betalen. En we hebben héle duidelijke afspraken gemaakt met haar! Op tijd komen. Punt. Ze komt niet opdagen voor afspraken, klanten klagen, en nu dit. Weg ermee. EXIT”.

Lees meer »

Sorry.....

Op de vrijdag na Hemelvaart kijken patiënten met afkeurende blik naar de provisorisch gerepareerde ruiten van de apotheek.

Lees meer »

Waarom word ik boos?

Een mevrouw staat onaangekondigd aan de balie van de apotheek met de rekening van haar zorgverzekering. Geen verzoek maar een bevel om uitleg te geven over de bedragen die daarop worden vermeld. Ze heeft geen afspraak uiteraard, want je kunt bij een apotheek zo doorlopen. Ook op Goede vrijdag, een drukke dag vlak voor een lang paasweekend. Ik duik in de puzzel. Na een paar minuten zijn we eruit en wordt voor elk bedrag een verklaring gevonden. Gesputter aan de andere kant van de balie. Ik bied aan om de receptscans uit te printen, maar daar ging het haar niet om.

Lees meer »

De man met de hamer

Haar buurman heeft een geluidsinstallatie aangeschaft. Speakers, een versterker en een subwoofer voor de bas. Lekker genieten van je eigen muziek in je eigen huis? Niet 24 uur per dag, wel nee, en ook niet als iedereen slaapt. Gewoon even als hij opstaat en als hij thuiskomt, of als hij even lekker uit zijn dak wil gaan. Hij werkt er tenslotte ook hard voor

Lees meer »